DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

DAGEN

UREN

MINUTEN

SECONDEN

Fit en Fun dag 2019!

Tijdens de Zorgeloosch Fit en Fun dag kunnen kinderen weer even kind zijn en genieten van leuke dingen als sport en spel. Ruim 70.000 kinderen krijgen ieder jaar te horen dat hun ouders gaan scheiden. Voor ouders en kinderen een moeilijke periode. De wereld staat even stil, de impact is groot. Daarom willen we kinderen helpen in deze moeilijke tijd. Schrijf je nu in!

 zaterdag 21 september 2019

Er zijn nog  0 plekken beschikbaar!

Gratis inschrijven!

Haal nu je tickets voor de leukste sport- en speldag van het jaar!

*Het hoofdgebouw van het AFAS stadion is door Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) veilig verklaard. De workshops en clinics zullen plaatsvinden in de Kees Kist Lounge in het hoofdgebouw van het stadion en naast het stadion op het trainingsveld.

Op zaterdag 21 september 2019 vindt van 10:00 tot 17:00 de eerste Zorgeloosch Fit en Fun dag plaats. Een dag vol leuke sportclinics, workshops en andere spelactiviteiten voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Even weer lekker kind zijn, zorgen vergeten of juist steun vinden bij andere kinderen die het zelfde meemaken. Dat is waar de dag om draait. Want kinderen moeten er niet alleen voor staan bij een scheiding! We gaan er een onvergetelijke dag van maken. 

Kinderen staan  er niet alleen voor bij een scheiding!

Hét event voor kinderen van gescheiden ouders.

Een dag vol fun en actie mét een sportclinic van een Nederlandse topsporter :)

Zorgeloosch Foundation

De Zorgeloosch Foundation onderneemt activiteiten en ondersteunt initiatieven die leiden tot meer balans en geluk in het leven van scheidende stellen, gezinnen en kinderen die betrokken zijn bij een echtscheiding. Ons ultieme doel is Nederland 100% vechtscheidingsvrij te maken.

De Zorgeloosch Fit en Fun dag wordt gesponsord door

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het event. 

Vol=Vol, mis het niet!

Met heel veel ❤ en zorg gemaakt door de mensen van Zorgeloosch in Alkmaar © 2019